Šodien prožektoru gaismā viens ļoti vienkāršs un ekonomisks ēdamais risinājums, kurš ies pie sirds gan maziem, gan lieliem.
Sastāvdaļas :
300 gramu mednieku desiņu
Sīpols
Burkāns
Konservēti tomāti ( ieteiktu ņemt tādus, kuri jau ir sagriezti gabaliņos)
Melnie pipari
Cukurs ( ieteiktu atteikties no ierastā baltā cukura un pamēģināt nerafinēto niedru cukuru. Kādēļ tā? Par to citreiz )
Sāls
Spageti makaroni
Siers
Sagriežam sīpolu un burkānu. Liekam dārzeņus cepties iepriekš uzkarsētā un ietaukotā pannā, uz mazas liesmas. Vienlaicīgi ar šo darbiņu vajadzētu uzlikt vārīties ūdeni - priekš makaroniem.
Tad, kad burkāni kļuvuši teju vai mīksti un sīpoli gandrīz caurspīdīgi pieliekam klāt iepriekš ripiņās sagrieztās mednieku desiņas un palielinām uguns liesmu. Cepam , regulāri maisot, aptuveni 10 minūtes. Ūdenim kastrolī jau pa šo laiku vajadzētu sākt burbuļoties, tas nozīmē to, ka varam likt iekšā makaronus. Sekojam līdzi norādēm uz iepakojuma un varam tieši tik cik uz tā uzrakstīts.
Liekam klāt konservētos tomātu gabaliņus. Neaizmirstam par garšvielām. Cukura vietā varat droši likt medu.
Sagaidām kamēr mērce sāk burbuļoties un slēdzam nost uguni. Ķeramies klāt pasniegšanai. Uz šķīvja liekam makaronus, tad pāri bagātīgi lejam mērcīti. Ieteiktu visu pārkaisīt ar rīvētu sieru. Siera izvēle Jūsu ziņā. Es dodu priekšroku mīkstākiem sieriem, bet te noteikti derēs arī cietie.
Gatavošanas laiks : 35 min.
Bez steigas.
Ja pieliktu tempu varētu gatavošanas laiku samazināt uz aptuveni 10 min.
Sastāvdaļas :
300 gramu mednieku desiņu
Sīpols
Burkāns
Konservēti tomāti ( ieteiktu ņemt tādus, kuri jau ir sagriezti gabaliņos)
Melnie pipari
Cukurs ( ieteiktu atteikties no ierastā baltā cukura un pamēģināt nerafinēto niedru cukuru. Kādēļ tā? Par to citreiz )
Sāls
Spageti makaroni
Siers
Sagriežam sīpolu un burkānu. Liekam dārzeņus cepties iepriekš uzkarsētā un ietaukotā pannā, uz mazas liesmas. Vienlaicīgi ar šo darbiņu vajadzētu uzlikt vārīties ūdeni - priekš makaroniem.
Tad, kad burkāni kļuvuši teju vai mīksti un sīpoli gandrīz caurspīdīgi pieliekam klāt iepriekš ripiņās sagrieztās mednieku desiņas un palielinām uguns liesmu. Cepam , regulāri maisot, aptuveni 10 minūtes. Ūdenim kastrolī jau pa šo laiku vajadzētu sākt burbuļoties, tas nozīmē to, ka varam likt iekšā makaronus. Sekojam līdzi norādēm uz iepakojuma un varam tieši tik cik uz tā uzrakstīts.
Liekam klāt konservētos tomātu gabaliņus. Neaizmirstam par garšvielām. Cukura vietā varat droši likt medu.
Sagaidām kamēr mērce sāk burbuļoties un slēdzam nost uguni. Ķeramies klāt pasniegšanai. Uz šķīvja liekam makaronus, tad pāri bagātīgi lejam mērcīti. Ieteiktu visu pārkaisīt ar rīvētu sieru. Siera izvēle Jūsu ziņā. Es dodu priekšroku mīkstākiem sieriem, bet te noteikti derēs arī cietie.
Gatavošanas laiks : 35 min.
Bez steigas.
Ja pieliktu tempu varētu gatavošanas laiku samazināt uz aptuveni 10 min.
Komentāri
Ierakstīt komentāru