Šo recepti slavēs pat tie, kuri ar jūras veltīm ir uz ļoti attālu "Jūs"un pagatavot varēs pat tie,kuri virtuvē sper kāju tikai reizi nedēļā. Ātri, vienkārši, garšīgi!
Sastāvdaļas:
aprēķināts uz 4 porcijām
Garneles 150 grami
Saldais krējums 35% 200 grami
Makaroni 400 grami
Sviests - 50 grami
Ķiploki 4-6 daiviņas
Garšvielas pipari, sāls
Siers 50 grami
Ieteikums - mēģiniet neizpausties ar garšvielām, Sāls un piparu kombinācija šai maltītei būs pilnīgi pietiekami.
1) Uzliekam vārīties ūdeni makaroniem
2) sakapājam ķiplokus, liekam uz pannas kopā ar sviestu. Cepam 5 min uz vidējas uguns.
3) Ķeramies klāt garnelēm. Garneles pirms cepināšanas vajadzētu likt papeldēties verdošā ūdeni uz dažām minūtēm, Notecināt, nosusināt un tad gan var likt pannā. Cepam 10 minūtes, uz vidējas uguns. Ap šo laiku ūdens makaroniem būs jau burbuļojošs. Īstais laiks likt vārīties makaronus.
4) Burvīgs aromāts piepildījis māju. Ēdāji jau sāk rosīties. Viens no pēdējiem posmiem - pannas saturam pievienojam saldo krējumu. Palielinām uguns liesmu un cepam vēl 5 minūtes.
5) Sarīvējam sieru.
Tālāk gan - pēc paša ieskatiem. Es samaisīju mērci kopā ar makaroniem uzreiz un negaidot kamēr ēdiens atdzisīs pārbēru pāri sarīvēto sieru, ļaujot tam pakust,
Ēdiens ir ļoti trekns un ļoti sātīgs. Pēc šīm vakariņām būtu ieteicama pastaiga.
Sastāvdaļas:
aprēķināts uz 4 porcijām
Garneles 150 grami
Saldais krējums 35% 200 grami
Makaroni 400 grami
Sviests - 50 grami
Ķiploki 4-6 daiviņas
Garšvielas pipari, sāls
Siers 50 grami
Ieteikums - mēģiniet neizpausties ar garšvielām, Sāls un piparu kombinācija šai maltītei būs pilnīgi pietiekami.
1) Uzliekam vārīties ūdeni makaroniem
2) sakapājam ķiplokus, liekam uz pannas kopā ar sviestu. Cepam 5 min uz vidējas uguns.
3) Ķeramies klāt garnelēm. Garneles pirms cepināšanas vajadzētu likt papeldēties verdošā ūdeni uz dažām minūtēm, Notecināt, nosusināt un tad gan var likt pannā. Cepam 10 minūtes, uz vidējas uguns. Ap šo laiku ūdens makaroniem būs jau burbuļojošs. Īstais laiks likt vārīties makaronus.
4) Burvīgs aromāts piepildījis māju. Ēdāji jau sāk rosīties. Viens no pēdējiem posmiem - pannas saturam pievienojam saldo krējumu. Palielinām uguns liesmu un cepam vēl 5 minūtes.
5) Sarīvējam sieru.
Tālāk gan - pēc paša ieskatiem. Es samaisīju mērci kopā ar makaroniem uzreiz un negaidot kamēr ēdiens atdzisīs pārbēru pāri sarīvēto sieru, ļaujot tam pakust,
Ēdiens ir ļoti trekns un ļoti sātīgs. Pēc šīm vakariņām būtu ieteicama pastaiga.
Komentāri
Ierakstīt komentāru