Mājās ir kabacis? Ir brīvas 25 minūtes? Un ir vēlme garšīgi un sātīgi paēst? Ja uz visiem trim jautājumiem atbildēji ar vārdu " Jā " , tad laiks doties uz virtuvi. Pēc maza brītiņa acis un punci priecēs šāds jaukums...
Sastāvdaļas : Kabacis ( man bija divi ) , maltā gaļa ( izmantoju tītara malto gaļu, 150 grami) , iepriekš novārīti rīsi ( 50 grami ), garšvielas, ķiploks, sāls, cukurs.
Malto gaļu sajaucam kopā rīsiem un garšvielām.
Kabaci sagriežam 1 cm biezās ripiņās. Tagad ķeramies klāt atbildīgākajam momentam - viduča izgriešanai.
Lieliski noderēs ass dārzeņu mizojamais nazis.
Kad tas ir izdarīts tukšie vidiņi ir jāaizpilda ar maltās gaļas masu un jāliek uz iepriekš ietaukotas un uzkarsētas pannas. Cepšanas process nav ilgs - apmēram 10 -15 min.
Kabaču ripiņas pasniedz karstas un ar krējumu. Viegla un ātra receptes, kura iepriecinās punci.
Lai labi garšo!
Komentāri
Ierakstīt komentāru